Alpha Security breidt het wagenpark uit

4 januari 2017 Gertjan de Ligt

Alpha Security is in Haarlem en omgeving een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiliging en bewaking. Met name het bewaken van bedrijventerreinen en beveiliging bij objecten, winkels, hotels, zorginstellingen, evenementen en horecagelegenheden behoren tot de specialiteiten van Alpha Security.

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, is een goede en continue mobiliteitsvoorziening onmisbaar. Alpha Security heeft ruim twaalf jaar geleden voor Leasevisie gekozen om hier invulling aan te geven. Recent heeft Leasevisie, in nauwe samenwerking met Martin Schilder, drie nieuwe Volkswagens Caddy geleverd. De auto’s zijn voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van bewaking en beveiliging.

Peter Hoes, directeur van Alpha Security, nam dan ook met veel plezier de sleutels in ontvangst van Gertjan de Ligt (Leasevisie) en Marco Huta Galung (Martin Schilder Haarlem).

Leasevisie en Martin Schilder wensen Alpha Security veel veilige en onbezorgde kilometers.


  1. 11 december 2017 Dwayne van Zandwijk

    Zesde generatie Polo is geen kleintje meer!

    De nieuwe Volkswagen Polo is een stuk groter dan zijn voorganger en begint steeds meer op zijn broer de Golf te lijken. Wat zijn nu de verschillen?

  2. 5 december 2017 Lison van Tol-van Langen

    Top 10 meest betrouwbare auto's 2017

    In de 2017-editie van het grote betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond komen opnieuw Aziatische auto's als beste uit de bus.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1426 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief