Alpha Security breidt het wagenpark uit

4 januari 2017 Gertjan de Ligt

Alpha Security is in Haarlem en omgeving een toonaangevend bedrijf op het gebied van beveiliging en bewaking. Met name het bewaken van bedrijventerreinen en beveiliging bij objecten, winkels, hotels, zorginstellingen, evenementen en horecagelegenheden behoren tot de specialiteiten van Alpha Security.

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, is een goede en continue mobiliteitsvoorziening onmisbaar. Alpha Security heeft ruim twaalf jaar geleden voor Leasevisie gekozen om hier invulling aan te geven. Recent heeft Leasevisie, in nauwe samenwerking met Martin Schilder, drie nieuwe Volkswagens Caddy geleverd. De auto’s zijn voorzien van de nieuwste techniek op het gebied van bewaking en beveiliging.

Peter Hoes, directeur van Alpha Security, nam dan ook met veel plezier de sleutels in ontvangst van Gertjan de Ligt (Leasevisie) en Marco Huta Galung (Martin Schilder Haarlem).

Leasevisie en Martin Schilder wensen Alpha Security veel veilige en onbezorgde kilometers.


 1. 18 augustus 2017 Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen/ Veilig Verkeer Nederland

  Ontspannen rijden helpt de verkeersveiligheid na de schoolvakantie

  Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? En vindt u het ook ieder jaar weer een uitdaging om het ontspannen gevoel vast te houden? Door dit te doen, doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

 2. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

  Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

  Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

 3. 19 juli 2017 Annelies van Heest

  Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

  Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief