Driemaal teamversterking recent gestart bij Leasevisie!

10 maart 2017 Martzen, Frits en Iris

Deze maand zijn er bij Leasevisie drie nieuwe collega’s gestart. Voor ons en in de leasebranche geen onbekenden, we stellen ze graag aan jullie voor.

Martzen Bethlehem is met bijna 30 jaar ervaring in de leasebranche geen onbekende voor ons! Als echte Heerhugowaarder is het voor hem een thuiswedstrijd.

Martzen is wagenparkbeheerder, dat betekent dat hij zijn kennis gaat gebruiken om onze klanten zorgeloos te laten rijden.

Dit doet hij door zich bezig te houden met het tijdig signaleren en verwerken van aanvragen voor reparatie, onderhoud en vervanging van banden en het meedenken bij een mobiliteitsprobleem.

 

Frits van der Meij heeft sinds de jaren 80 een ruime ervaring op het gebied van financiën en autoleasing.

Nadat hij bij diverse bedrijven zijn bijdrage heeft geleverd aan het uitstippelen en uitrollen van het financieel beleid mogen wij Frits inzetten om op financieel vlak de groei van Leasevisie optimaal uit te denken.

Verder heeft hij de dagelijkse leiding over de financiële afdeling en ons secretariaat.

 

Iris Oosterveer, terug van weggeweest! Na een kort uitstapje mogen we Iris weer welkom heten in haar nieuwe functie als Office manager.

Zij is verantwoordelijk voor diverse facilitaire ondersteuning en beheert een aantal personeelszaken.

Iris houdt zich ook bezig met de kwaliteitsverbetering van Leasevisie zodat we de juiste weg bewandelen naar ons klanttevredenheidsdoel, een felbegeerde  9+.

Zowel voor Iris als voor ons is het top om haar weer terug te hebben in ons vertrouwde nest!


We wensen alle drie de collega’s ontzettend veel succes binnen Leasevisie!


Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 6 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief