FlexLease bij LeaseVisie

4 februari 2015 José Trigo Gómez

Soms lijken dingen lastiger dan ze daadwerkelijk zijn, maar als je de oplossing weet is het vaak heel simpel.

Soms lijken dingen lastiger dan ze daadwerkelijk zijn, maar als je de oplossing weet is het vaak heel simpel. Dit geldt ook voor vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Mobiliteit kan een grote puzzel zijn waarin je met de stukjes naar een oplossing zoekt.

LeaseVisie introduceert FlexLease

FlexLease combineert het scherpe maandtarief van operationele autolease met de flexibiliteit van shortlease. Door het maandtarief te baseren op een gebruiksduur van bijvoorbeeld 48 maanden houd je als klant de kosten beheersbaar, terwijl je de flexibiliteit behoudt om de gebruiksduur na 12 maanden te beëindigen zonder financiële consequenties. Ofwel het beste van 2 mobiliteitsoplossingen!


Wordt de oorspronkelijke gebruiksduur van bijvoorbeeld 48 maanden uitgediend? Dan ontvang je een financiële bonus die kan oplopen tot wel € 1.500,- exclusief BTW!


Kortom FlexLease van LeaseVisie bied je de volgende voordelen;

 • Ruime keuze uit nieuwe auto’s met een gunstige fiscale bijtelling,
 • Scherp maandtarief gebaseerd op een gebruiksduur van 36 of 48 maanden,
 • Mogelijkheid om contract kosteloos te beëindigen na 12 maanden,
 • Bij uitdienen van de vastgestelde gebruiksduur, ontvang je een financiële bonus welke kan oplopen tot wel € 1.500,- exclusief BTW.


Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het FlexLease aanbod, kijk dan hier. Heeft u nog vragen, neem dan contact op via [email protected] of bel 072-5410777.


 1. 11 december 2017 Dwayne van Zandwijk

  Zesde generatie Polo is geen kleintje meer!

  De nieuwe Volkswagen Polo is een stuk groter dan zijn voorganger en begint steeds meer op zijn broer de Golf te lijken. Wat zijn nu de verschillen?

 2. 5 december 2017 Lison van Tol-van Langen

  Top 10 meest betrouwbare auto's 2017

  In de 2017-editie van het grote betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond komen opnieuw Aziatische auto's als beste uit de bus.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1427 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief