FlexLease bij LeaseVisie

4 februari 2015 José Trigo Gómez

Soms lijken dingen lastiger dan ze daadwerkelijk zijn, maar als je de oplossing weet is het vaak heel simpel.

Soms lijken dingen lastiger dan ze daadwerkelijk zijn, maar als je de oplossing weet is het vaak heel simpel. Dit geldt ook voor vraagstukken op het gebied van mobiliteit. Mobiliteit kan een grote puzzel zijn waarin je met de stukjes naar een oplossing zoekt.

LeaseVisie introduceert FlexLease

FlexLease combineert het scherpe maandtarief van operationele autolease met de flexibiliteit van shortlease. Door het maandtarief te baseren op een gebruiksduur van bijvoorbeeld 48 maanden houd je als klant de kosten beheersbaar, terwijl je de flexibiliteit behoudt om de gebruiksduur na 12 maanden te beëindigen zonder financiële consequenties. Ofwel het beste van 2 mobiliteitsoplossingen!


Wordt de oorspronkelijke gebruiksduur van bijvoorbeeld 48 maanden uitgediend? Dan ontvang je een financiële bonus die kan oplopen tot wel € 1.500,- exclusief BTW!


Kortom FlexLease van LeaseVisie bied je de volgende voordelen;

  • Ruime keuze uit nieuwe auto’s met een gunstige fiscale bijtelling,
  • Scherp maandtarief gebaseerd op een gebruiksduur van 36 of 48 maanden,
  • Mogelijkheid om contract kosteloos te beëindigen na 12 maanden,
  • Bij uitdienen van de vastgestelde gebruiksduur, ontvang je een financiële bonus welke kan oplopen tot wel € 1.500,- exclusief BTW.


Ben je ook nieuwsgierig geworden naar het FlexLease aanbod, kijk dan hier. Heeft u nog vragen, neem dan contact op via [email protected] of bel 072-5410777.


  1. 19 maart 2018 Jan-Willem ten Hoopen

    Vlog: Jan-Willem laat zich chauffeuren in de Lexus LS500h!

    Gertjan (Leasevisie Heerhugowaard) houdt de deur open, rijdt vloeiend van A naar B en zorgt er voor dat het strakke tijdschema gehaald wordt. Ondertussen verzorgt Jan-Willem (Leasevisie Rotterdam) vanaf de achterbank de review van deze bijzondere Lexus LS500h die we ter beschikking kregen van Lexus Amsterdam.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 5 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief