Garage Kil Volendam start samenwerking met Leasevisie.

22 maart 2017 Geert Stap

Het vertrouwde team van Garage Kil Volendam is al regionaal bekend door uitstekende service en goed meedenken op het gebied van verkoop, onderhoud en (schade)reparaties van auto’s.

Het viel Fikret Okanovic op dat er veel gelijkenissen zijn met de leasemaatschappij waar hij al jaren zaken mee doet en hij koppelde ze aan elkaar. Doordat de manier van werken al grotendeels gelijk is aan de mentaliteit van Leasevisie, gaan beide bedrijven elkaar nu versterken door het aanbieden van Operational lease en Flex lease via Leasevisie Heerhugowaard.

Dit betekent dat de klanten van Garage Kil gebruik kunnen maken van hun vaste aanspreekpunten Sammy, Mathijs en Gert aan de Julianaweg 129 in Volendam. Daar krijgen zij uitleg en advies over de mogelijkheden van het leasen van een nieuwe auto. Garage Kil regelt vervolgens alles met Leasevisie, waardoor de klanten van Garage Kil het als gemakkelijk en vertrouwd ervaren.

Meer weten? Kijk op www.garagekil.nl en www.leasevisie.nl

Op de foto van links naar rechts: José Trigo Gomez, Matthijs de Hoop, Gert de Vries Fikret Okanovic, Geert Stap en Sammy Groot.


 1. 18 augustus 2017 Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen/ Veilig Verkeer Nederland

  Ontspannen rijden helpt de verkeersveiligheid na de schoolvakantie

  Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? En vindt u het ook ieder jaar weer een uitdaging om het ontspannen gevoel vast te houden? Door dit te doen, doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

 2. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

  Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

  Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

 3. 19 juli 2017 Annelies van Heest

  Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

  Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief