Garage Kil Volendam start samenwerking met Leasevisie.

22 maart 2017 Geert Stap

Het vertrouwde team van Garage Kil Volendam is al regionaal bekend door uitstekende service en goed meedenken op het gebied van verkoop, onderhoud en (schade)reparaties van auto’s.

Het viel Fikret Okanovic op dat er veel gelijkenissen zijn met de leasemaatschappij waar hij al jaren zaken mee doet en hij koppelde ze aan elkaar. Doordat de manier van werken al grotendeels gelijk is aan de mentaliteit van Leasevisie, gaan beide bedrijven elkaar nu versterken door het aanbieden van Operational lease en Flex lease via Leasevisie Heerhugowaard.

Dit betekent dat de klanten van Garage Kil gebruik kunnen maken van hun vaste aanspreekpunten Sammy, Mathijs en Gert aan de Julianaweg 129 in Volendam. Daar krijgen zij uitleg en advies over de mogelijkheden van het leasen van een nieuwe auto. Garage Kil regelt vervolgens alles met Leasevisie, waardoor de klanten van Garage Kil het als gemakkelijk en vertrouwd ervaren.

Meer weten? Kijk op www.garagekil.nl en www.leasevisie.nl

Op de foto van links naar rechts: José Trigo Gomez, Matthijs de Hoop, Gert de Vries Fikret Okanovic, Geert Stap en Sammy Groot.


Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 6 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief