Garage Kil Volendam start samenwerking met Leasevisie.

22 maart 2017 Geert Stap

Het vertrouwde team van Garage Kil Volendam is al regionaal bekend door uitstekende service en goed meedenken op het gebied van verkoop, onderhoud en (schade)reparaties van auto’s.

Het viel Fikret Okanovic op dat er veel gelijkenissen zijn met de leasemaatschappij waar hij al jaren zaken mee doet en hij koppelde ze aan elkaar. Doordat de manier van werken al grotendeels gelijk is aan de mentaliteit van Leasevisie, gaan beide bedrijven elkaar nu versterken door het aanbieden van Operational lease en Flex lease via Leasevisie Heerhugowaard.

Dit betekent dat de klanten van Garage Kil gebruik kunnen maken van hun vaste aanspreekpunten Sammy, Mathijs en Gert aan de Julianaweg 129 in Volendam. Daar krijgen zij uitleg en advies over de mogelijkheden van het leasen van een nieuwe auto. Garage Kil regelt vervolgens alles met Leasevisie, waardoor de klanten van Garage Kil het als gemakkelijk en vertrouwd ervaren.

Meer weten? Kijk op www.garagekil.nl en www.leasevisie.nl

Op de foto van links naar rechts: José Trigo Gomez, Matthijs de Hoop, Gert de Vries Fikret Okanovic, Geert Stap en Sammy Groot.


  1. 15 juni 2017 Lison van Tol-van Langen

    Leasevisie lakt mee met Tijn!

    Ken je de crowdfunding actie nog van Tijn? Tijn heeft hersenstamkanker en wilt daarom graag een nieuwe behandelmethode naar Nederland halen.

  2. 17 maart 2017 Lison van Tol-van Langen

    Wel grijs maar geen muisje: Toyota Coupe High Rider

    Dat is eens wat anders! Geen saai voorkomen à la Prius, maar coupélijnen en sportief voorkomen. Met de nieuwe C-HR laat Toyota zich van zijn andere kant zien, dus die moet getest worden.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1116 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief