Garage Kil Volendam start samenwerking met Leasevisie.

22 maart 2017 Geert Stap

Het vertrouwde team van Garage Kil Volendam is al regionaal bekend door uitstekende service en goed meedenken op het gebied van verkoop, onderhoud en (schade)reparaties van auto’s.

Het viel Fikret Okanovic op dat er veel gelijkenissen zijn met de leasemaatschappij waar hij al jaren zaken mee doet en hij koppelde ze aan elkaar. Doordat de manier van werken al grotendeels gelijk is aan de mentaliteit van Leasevisie, gaan beide bedrijven elkaar nu versterken door het aanbieden van Operational lease en Flex lease via Leasevisie Heerhugowaard.

Dit betekent dat de klanten van Garage Kil gebruik kunnen maken van hun vaste aanspreekpunten Sammy, Mathijs en Gert aan de Julianaweg 129 in Volendam. Daar krijgen zij uitleg en advies over de mogelijkheden van het leasen van een nieuwe auto. Garage Kil regelt vervolgens alles met Leasevisie, waardoor de klanten van Garage Kil het als gemakkelijk en vertrouwd ervaren.

Meer weten? Kijk op www.garagekil.nl en www.leasevisie.nl

Op de foto van links naar rechts: José Trigo Gomez, Matthijs de Hoop, Gert de Vries Fikret Okanovic, Geert Stap en Sammy Groot.


  1. 11 december 2017 Dwayne van Zandwijk

    Zesde generatie Polo is geen kleintje meer!

    De nieuwe Volkswagen Polo is een stuk groter dan zijn voorganger en begint steeds meer op zijn broer de Golf te lijken. Wat zijn nu de verschillen?

  2. 5 december 2017 Lison van Tol-van Langen

    Top 10 meest betrouwbare auto's 2017

    In de 2017-editie van het grote betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond komen opnieuw Aziatische auto's als beste uit de bus.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1426 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief