Gastblog Sylvie Boersma van voetbalclub AZ

12 januari 2017 Sylvie Boersma

Gastblogger en wagenparkbeheerster Sylvie Boersma van voetbalclub AZ mag met de nieuwe Audi Q2 het voetbalterrein van AZ verkennen.

Mijn naam is Sylvie Boersma en ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de auto’s bij voetbalclub AZ. Vanwege mijn functie is mij gevraagd een testrit te maken de nieuwe Audi Q2. Dit heb ik gedaan in de koude wintermaand december. Wij hebben meteen een rit gemaakt naar Amsterdam zodat wij de auto goed konden testen. Voor de kinderen is er achterin genoeg beenruimte en hebben ze een goed uitzicht naar buiten vanwege de hoge ligging.

Audi Q2 2 Audi Q2 1

De Q2 is een ruime en mede vanwege de belijning mooi vormgegeven auto. Opvallend is daarbij de grote kofferbak van de Audi. Verder heeft de auto een fraai interieur en is het dashboard, ondanks haar compleetheid, enorm overzichtelijk. Het zitgedeelte is heel comfortabel en de wegligging is heerlijk.

Audi Q2 3

Kortom: de nieuwe Audi Q2 is een complete, comfortabele en snelle auto.

Audi Q2 4


  1. 19 maart 2018 Jan-Willem ten Hoopen

    Vlog: Jan-Willem laat zich chauffeuren in de Lexus LS500h!

    Gertjan (Leasevisie Heerhugowaard) houdt de deur open, rijdt vloeiend van A naar B en zorgt er voor dat het strakke tijdschema gehaald wordt. Ondertussen verzorgt Jan-Willem (Leasevisie Rotterdam) vanaf de achterbank de review van deze bijzondere Lexus LS500h die we ter beschikking kregen van Lexus Amsterdam.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 5 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief