Gastblog Sylvie Boersma van voetbalclub AZ

12 januari 2017 Sylvie Boersma

Gastblogger en wagenparkbeheerster Sylvie Boersma van voetbalclub AZ mag met de nieuwe Audi Q2 het voetbalterrein van AZ verkennen.

Mijn naam is Sylvie Boersma en ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de auto’s bij voetbalclub AZ. Vanwege mijn functie is mij gevraagd een testrit te maken de nieuwe Audi Q2. Dit heb ik gedaan in de koude wintermaand december. Wij hebben meteen een rit gemaakt naar Amsterdam zodat wij de auto goed konden testen. Voor de kinderen is er achterin genoeg beenruimte en hebben ze een goed uitzicht naar buiten vanwege de hoge ligging.

Audi Q2 2 Audi Q2 1

De Q2 is een ruime en mede vanwege de belijning mooi vormgegeven auto. Opvallend is daarbij de grote kofferbak van de Audi. Verder heeft de auto een fraai interieur en is het dashboard, ondanks haar compleetheid, enorm overzichtelijk. Het zitgedeelte is heel comfortabel en de wegligging is heerlijk.

Audi Q2 3

Kortom: de nieuwe Audi Q2 is een complete, comfortabele en snelle auto.

Audi Q2 4


 1. 18 augustus 2017 Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen/ Veilig Verkeer Nederland

  Ontspannen rijden helpt de verkeersveiligheid na de schoolvakantie

  Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? En vindt u het ook ieder jaar weer een uitdaging om het ontspannen gevoel vast te houden? Door dit te doen, doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

 2. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

  Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

  Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

 3. 19 juli 2017 Annelies van Heest

  Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

  Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief