Gastblog Sylvie Boersma van voetbalclub AZ

12 januari 2017 Sylvie Boersma

Gastblogger en wagenparkbeheerster Sylvie Boersma van voetbalclub AZ mag met de nieuwe Audi Q2 het voetbalterrein van AZ verkennen.

Mijn naam is Sylvie Boersma en ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de auto’s bij voetbalclub AZ. Vanwege mijn functie is mij gevraagd een testrit te maken de nieuwe Audi Q2. Dit heb ik gedaan in de koude wintermaand december. Wij hebben meteen een rit gemaakt naar Amsterdam zodat wij de auto goed konden testen. Voor de kinderen is er achterin genoeg beenruimte en hebben ze een goed uitzicht naar buiten vanwege de hoge ligging.

Audi Q2 2 Audi Q2 1

De Q2 is een ruime en mede vanwege de belijning mooi vormgegeven auto. Opvallend is daarbij de grote kofferbak van de Audi. Verder heeft de auto een fraai interieur en is het dashboard, ondanks haar compleetheid, enorm overzichtelijk. Het zitgedeelte is heel comfortabel en de wegligging is heerlijk.

Audi Q2 3

Kortom: de nieuwe Audi Q2 is een complete, comfortabele en snelle auto.

Audi Q2 4


  1. 11 december 2017 Dwayne van Zandwijk

    Zesde generatie Polo is geen kleintje meer!

    De nieuwe Volkswagen Polo is een stuk groter dan zijn voorganger en begint steeds meer op zijn broer de Golf te lijken. Wat zijn nu de verschillen?

  2. 5 december 2017 Lison van Tol-van Langen

    Top 10 meest betrouwbare auto's 2017

    In de 2017-editie van het grote betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond komen opnieuw Aziatische auto's als beste uit de bus.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1427 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief