Merry X-Mas met de Range Rover Evoque

21 december 2016 Joyce, Jacqueline, Lison, Manon en Naomi

Het hele Leasevisie team wenst u gezellige feestdagen & veel veilige kilometers toe in 2017!

Kerst staat voor de deur, dat betekent gezelligheid! Om de maandelijkse rijtest hierop aan te sluiten, zijn alle Leasevisie dames opgetrommeld. Daarbij vonden wij 'n sneeuwwitte auto met veel toeters en bellen, een eigenzinnige: Range Rover Evoque cabrio. En waarom dan ook niet tussen de kerstbomen voor het maximale kerstgevoel?

Kerstbomen, sneeuw, kerstmannen, waar halen wij die zo vandaan? Relatie Ranzijn Tuin & Dier hoefde niet te aarzelen en stelde direct het kerstbomenpark voor Leasevisie ter beschikking! Met als piek op de boom een levensgrote kerstman en sneeuw, dat is nog eens een mooie samenwerking.

Nu terug naar de Range Rover Evoque cabrio. Een luxe auto met een sportieve look, een echte blikvanger op de weg. Collega Joyce heeft de meeste kilometers gemaakt in de deze bolide, haar eerste reactie toen ze instapte : Gruwelijk! Het is met stip haar droomauto. Opvallend was de extreem scherpe achteruitrijcamera en hoe snel de stoelverwarming werkte (was ook nodig op deze dag). Verder rijdt de auto zoals u van een Range Rover mag verwachten, super comfortabel en lekker snel. Wel bent u meteen een opvallende verschijning in het verkeer, dus is het fileflirt gehalte hoog.

Wij hebben het hele jaar al een mooie samenwerking met Land Rover Nederland en met deze blitse auto is dit een mooie afsluiter van het jaar!  

Range Rover Evoque zijkant

Dankzij relatie Ranzijn Tuin & Dier en Land Rover Nederland is deze blog mogelijk gemaakt, bedankt!

Range Rover Evoque bij Ranzijn Tuin & Dier

Range Rover Evoque 1Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 6 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief