Leasevisie lakt mee met Tijn!

15 juni 2017 Lison van Tol-van Langen

Ken je de crowdfunding actie nog van Tijn? Tijn heeft hersenstamkanker en wilt daarom graag een nieuwe behandelmethode naar Nederland halen.

Door nagels te lakken heeft hij eerder € 2,5 miljoen euro opgehaald voor Serious Request. Nu komt hij in actie voor zijn eigen crowdfunding: Stichting Semmy. Voor Tijn komt de nieuwe behandelmethode helaas te laat en hij kan niet meer beter worden. Maar Tijn wil kinderen met dezelfde ziekte een kans geven met de nieuwe behandelmethode. Het doel is 1 miljoen euro en hij is al goed onderweg!

Leasevisie is onder de indruk van zijn doorzettingsvermogen en draagt hier graag een steentje aan bij. Daarom hebben wij vandaag lak aan onze collega's en doneren wij hierbij alvast de eerste € 500 euro. Om dit bedrag te verhogen stellen wij € 10 euro per afgesloten contract in de periode van 1 juni tot en 1 juli beschikbaar. Dus help ons Tijn te helpen! #LakdoorTijn


  1. 17 maart 2017 Lison van Tol-van Langen

    Wel grijs maar geen muisje: Toyota Coupe High Rider

    Dat is eens wat anders! Geen saai voorkomen à la Prius, maar coupélijnen en sportief voorkomen. Met de nieuwe C-HR laat Toyota zich van zijn andere kant zien, dus die moet getest worden.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1116 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief