Leasevisie lakt mee met Tijn!

15 juni 2017 Lison van Tol-van Langen

Ken je de crowdfunding actie nog van Tijn? Tijn heeft hersenstamkanker en wilt daarom graag een nieuwe behandelmethode naar Nederland halen.

Door nagels te lakken heeft hij eerder € 2,5 miljoen euro opgehaald voor Serious Request. Nu komt hij in actie voor zijn eigen crowdfunding: Stichting Semmy. Voor Tijn komt de nieuwe behandelmethode helaas te laat en hij kan niet meer beter worden. Maar Tijn wil kinderen met dezelfde ziekte een kans geven met de nieuwe behandelmethode. Het doel is 1 miljoen euro en hij is al goed onderweg!

Leasevisie is onder de indruk van zijn doorzettingsvermogen en draagt hier graag een steentje aan bij. Daarom hebben wij vandaag lak aan onze collega's en doneren wij hierbij alvast de eerste € 500 euro. Om dit bedrag te verhogen stellen wij € 10 euro per afgesloten contract in de periode van 1 juni tot en 1 juli beschikbaar. Dus help ons Tijn te helpen! #LakdoorTijn


  1. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

    Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

    Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

  2. 19 juli 2017 Annelies van Heest

    Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

    Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief