LeaseVisie versterkt positie in Groot Randstad

14 juli 2015 Peter Visser

​PERSBERICHT Integratie van activiteiten Lease2Move Rotterdam

PERSBERICHT


Integratie van activiteiten Lease2Move Rotterdam


Alkmaar, 14 juli 2015 – Met de integratie van activiteiten van het Rotterdamse Lease2Move versterkt LeaseVisie zijn positie in Groot Randstad. De Alkmaarse leasemaatschappij heeft de ambitie regionaal aanwezig te zijn in de driehoek Rotterdam‑Amersfoort‑Alkmaar. Met deze overname van Lease2Move per 1 juli jongstleden geeft LeaseVisie concreet invulling aan deze ambitie.


“We zien dat onze onderneming autonoom groeit”, aldus directeur Peter Visser van LeaseVisie. “Het tempo waarmee we groeien, willen we versnellen met behulp van overnames. In deze strategie past de integratie van de activiteiten van Lease2Move. De manier waarop de collega’s van Lease2Move de markt benaderen, sluit heel nauw aan bij onze werkwijze. Ook zij onderscheiden zich in deze regio door de persoonlijke benadering en grote deskundigheid. Die gemeenschappelijke werkwijze is absoluut een voorwaarde om de integratie succesvol te laten zijn.”


LeaseVisie en Lease2Move beheren gezamenlijk bijna 4.000 leasecontracten voor ruim 800 bedrijven, voornamelijk gevestigd in de Randstad. De huidige klantenportefeuille biedt voldoende mogelijkheden tot een verdere groei. “In de komende vijf jaar beogen we een toename van het aantal beheerde leasecontacten tot 6.000. Een groei van 50 procent in die periode achten we haalbaar. Dankzij de toegenomen schaalgrootte kunnen we onze dienstverlening nog beter in de markt zetten”, aldus Peter Visser.


Lease2Move blijft gevestigd op de huidige locatie in het Rotterdamse WTC. Ook de naam van Lease2Move blijft ongewijzigd. “Onze naam is hier gevestigd geraakt. In goed overleg kijken we zorgvuldig naar synergiemogelijkheden”, zegt directeur Ron Koenst van Lease2Move. “Belangrijk is dat klanten uitsluitend positieve effecten ervaren van deze integratie.”

Martin Schilder Groep

LeaseVisie maakt onderdeel uit van Martin Schilder Groep, een familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Noord-Hollandse bodem. De Volkswagen-dealer van het eerste uur is in 80 jaar uitgegroeid tot een omvangrijk automobielbedrijf. Naast verkoop en onderhoud van de merken Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen biedt Martin Schilder een totaalpakket van diensten aan, zoals fleetsales, leasing, autoverhuur, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, financiering, verzekeringen, takel- en bergingsdiensten. Het bedrijf telt ruim 500 medewerkers en is gevestigd in Alkmaar, Bergen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Schagen, Den Helder en Heerhugowaard (Occasion Centrum).


 1. 18 augustus 2017 Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen/ Veilig Verkeer Nederland

  Ontspannen rijden helpt de verkeersveiligheid na de schoolvakantie

  Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? En vindt u het ook ieder jaar weer een uitdaging om het ontspannen gevoel vast te houden? Door dit te doen, doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

 2. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

  Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

  Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

 3. 19 juli 2017 Annelies van Heest

  Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

  Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief