Rijtest: heeft u al kennis gemaakt met Nicole en de Peugeot 3008?

22 mei 2017 Nicole Schmidt

Nicole Schmidt heeft 17 jaar bij Martin Schilder gewerkt en heeft nu de stap gemaakt naar zusterbedrijf Leasevisie. Nicole woont in Heerhugowaard en heeft twee leuke meiden van 8 en 14 jaar oud.

Bij Leasevisie is zij samen met Jacqueline de Laat en Pascale Schutte-Kops (ook een nieuwe collega, kennismaking volgt!) verantwoordelijk voor het secretariaat. Grote kans dus dat u Nicole aan de telefoon krijgt als u naar ons belt! Wij zijn erg blij met haar komst en wensen haar veel succes toe! Nicole, welkom in ons team!

De test door Nicole

“Na jaren in Pon merken (Volkswagen, Audi, Skoda en Seat) te hebben gereden, is het nu tijd voor de nieuwe Peugeot 3008. Weer eens wat anders!

Ik vind het een ontzettend mooie auto met heel veel luxe snufjes en een luxe uitstraling. De 3008 staat bekend als een gadget-auto en heeft de prijs ‘Auto van het jaar 2017’ binnen gesleept! Terecht als u het mij vraagt. Handen vol boodschappen? Geen probleem, want met een voet-sensor kunt u de kofferbak openen zonder handen. Handig toch?

Gadgets in de auto

Met een 360°-beeld op het scherm is het mogelijk om alle obstakels in de omgeving te zien, erg fijn bij het inparkeren. Dankzij de functie ‘Mirror screen’ kan ik mijn apps gebruiken en kan ik mijn smartphone draadloos opladen, daar word ik blij van!

Nicole in de Peugeot 3008

Dit zijn nog maar kleine voorbeelden die deze gadget-auto bevat. De auto zit bomvol coole functies die een autorit alleen maar comfortabeler maken. Met het duidelijke navigatiesysteem kan ik direct de weg op en daarom zou deze SUV goed bij mij en mijn gezin passen!”


Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 6 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief