Stekkeren of niet stekkeren?

20 augustus 2015 Peter Visser

PERSBERICHT Online vergelijker van LeaseVisie berekent kosten plug-in hybride auto

PERSBERICHT


Online vergelijker van LeaseVisie berekent kosten plug-in hybride auto


Dankzij de fiscale stimulans van de overheid is de populariteit van de plug-in hybride auto’s onder leaserijders met stip gestegen. Maar is een plug-in hybride auto ook voor de werkgever voordelig? Deze vraag wordt de laatste tijd steeds vaker gesteld. Als antwoord hierop heeft LeaseVisie een handige online vergelijker in het leven geroepen.


De afgelopen vijf jaar is het aantal hybride auto’s in Nederland verviervoudigd. Deze groei zet zich in 2015 voort. Dit jaar verwacht men, ten opzichte van 2014, een verdubbeling van het aantal geregistreerde hybrides. Deze groei wordt voornamelijk gedreven door de in 2016 aangescherpte regelgeving rondom bijtelling.


“We ervaren dat werkgevers steeds meer worstelen met de vraag of een plug-in hybride voor het bedrijf, uit oogpunt van exploitatiekosten, interessant is in vergelijking met een auto in een benzine of diesel uitvoering” aldus directeur Peter Visser. Daarom heeft LeaseVisie alle plug-in hybridemodellen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn bij elkaar gebracht in een online vergelijker.


Door het gewenste model te selecteren kan men een vergelijking maken met een willekeurige auto en brandstofsoort. Hierbij wordt rekening gehouden met een realistisch brandstof- en elektraverbruik, toekomstige aanpassingen in houderschapsbelasting, eventuele laadpaal en BTW privé correctie.


Met de plug-in hybride vergelijker van LeaseVisie bereken je snel en overzichtelijk de kosten voor zowel werkgever als werknemer en krijg je tevens inzichtelijk bij welke gebruiksduur en jaarkilometrage het omslagpunt ligt. Ga naar www.pluginhybridevergelijken.l... en bekijk of een plug-in hybride auto voor jou voordelig is.


 1. 18 augustus 2017 Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen/ Veilig Verkeer Nederland

  Ontspannen rijden helpt de verkeersveiligheid na de schoolvakantie

  Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? En vindt u het ook ieder jaar weer een uitdaging om het ontspannen gevoel vast te houden? Door dit te doen, doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

 2. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

  Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

  Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

 3. 19 juli 2017 Annelies van Heest

  Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

  Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief