Stekkeren of niet stekkeren?

20 augustus 2015 Peter Visser

PERSBERICHT Online vergelijker van LeaseVisie berekent kosten plug-in hybride auto

PERSBERICHT


Online vergelijker van LeaseVisie berekent kosten plug-in hybride auto


Dankzij de fiscale stimulans van de overheid is de populariteit van de plug-in hybride auto’s onder leaserijders met stip gestegen. Maar is een plug-in hybride auto ook voor de werkgever voordelig? Deze vraag wordt de laatste tijd steeds vaker gesteld. Als antwoord hierop heeft LeaseVisie een handige online vergelijker in het leven geroepen.


De afgelopen vijf jaar is het aantal hybride auto’s in Nederland verviervoudigd. Deze groei zet zich in 2015 voort. Dit jaar verwacht men, ten opzichte van 2014, een verdubbeling van het aantal geregistreerde hybrides. Deze groei wordt voornamelijk gedreven door de in 2016 aangescherpte regelgeving rondom bijtelling.


“We ervaren dat werkgevers steeds meer worstelen met de vraag of een plug-in hybride voor het bedrijf, uit oogpunt van exploitatiekosten, interessant is in vergelijking met een auto in een benzine of diesel uitvoering” aldus directeur Peter Visser. Daarom heeft LeaseVisie alle plug-in hybridemodellen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn bij elkaar gebracht in een online vergelijker.


Door het gewenste model te selecteren kan men een vergelijking maken met een willekeurige auto en brandstofsoort. Hierbij wordt rekening gehouden met een realistisch brandstof- en elektraverbruik, toekomstige aanpassingen in houderschapsbelasting, eventuele laadpaal en BTW privé correctie.


Met de plug-in hybride vergelijker van LeaseVisie bereken je snel en overzichtelijk de kosten voor zowel werkgever als werknemer en krijg je tevens inzichtelijk bij welke gebruiksduur en jaarkilometrage het omslagpunt ligt. Ga naar www.pluginhybridevergelijken.l... en bekijk of een plug-in hybride auto voor jou voordelig is.


Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 6 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief