Tritel en Martin Schilder Groep gaan partnership aan

22 februari 2016 Lison van Tol-van Langen

​Tritel en de Martin Schilder Groep, twee Alkmaarse bedrijven die op een steenworp van elkaar zitten, slaan de handen ineen en starten een nauwe samenwerking.

Tritel en de Martin Schilder Groep, twee Alkmaarse bedrijven die op een steenworp van elkaar zitten, slaan de handen ineen en starten een nauwe samenwerking.

Tritel zal de Martin Schilder Groep gaan ontzorgen op het gebied van mobiele telefonie. Met Tritel Zakelijk Mobiel zullen alle werkmaatschappijen van Martin Schilder, waaronder Leasevisie, gebruik gaan maken van het hoogwaardige KPN netwerk waarbij ze kunnen vertrouwen op de superieure service en support van Tritel. Daarnaast zal Tritel een realtime rapportage tool gaan leveren waarmee de mobiele
vloot continu gemonitord kan worden en waardoor “billshocks” tot het verleden behoren.

De Martin Schilder Groep zal op hun beurt de complete zorg van het wagenpark van Tritel op zich nemen. Martin Schilder is in 80 jaar uitgegroeid tot een omvangrijke onderneming en een begrip in mobiliteit
voor Noord-Holland. Tritel legt dan ook vol vertrouwen het onderhoud van het wagenpark in de bekwame handen van dit familiebedrijf. Daarnaast zal Tritel door Leasevisie worden voorzien van nieuwe leaseauto’s waarbij Tritel kan rekenen op hoogwaardige dienstverlening in combinatie met scherpe tarieven. Leasevisie hecht evenals Tritel veel waarde aan persoonlijke aandacht, doordacht advies en transparantie en daarom is Tritel ervan overtuigd dat dit het begin is van een mooie en langdurige samenwerking.


 1. 18 augustus 2017 Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen/ Veilig Verkeer Nederland

  Ontspannen rijden helpt de verkeersveiligheid na de schoolvakantie

  Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? En vindt u het ook ieder jaar weer een uitdaging om het ontspannen gevoel vast te houden? Door dit te doen, doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

 2. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

  Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

  Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

 3. 19 juli 2017 Annelies van Heest

  Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

  Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief