Voor onze klanten: uw fiscaal overzicht

7 januari 2015 Lison van Tol-van Langen

Zoals elk jaar verzorgt LeaseVisie voor u de overzichten die behorend zijn voor de fiscaliteiten.

Zoals elk jaar verzorgt LeaseVisie voor u de overzichten die behorend zijn voor de fiscaliteiten. LeaseVisie stelt deze overzichten online ter beschikking op de digitale portal van LeaseVisie: I-Wise. Middels deze link komt u direct op onze portal terecht: Klik hier. Uw inloggegevens voor deze portal heeft u ontvangen ten behoeve van de invoer van de kilometerstanden, dan wel bij aanvang van uw relatie met LeaseVisie.


Middels onderstaande handleiding kunt u het door u gewenste overzicht met betrekking tot de fiscaliteiten opvragen.

 1. Klik op Start-Algemeen-Overzichten.
 2. Links bovenin ziet u Lease met een pull down menu.
 3. Klik op Lease. Klik op Overzicht bijtelling met BTW privé correctie, vervolgens wordt er gevraagd om een jaartal in te voeren. Voer hier het door u gewenste jaar in. Het gewenste bijtellingsoverzicht komt naar voren.


Het is mogelijk om het gepresenteerde overzicht uit te printen. Via de button Export. Onder de button zit een pull down menu waarmee het overzicht in een door u gewenste extensie kunt converteren. Vervolgens kunt u het beschikbare overzicht naar u een door u gewenst formaat printen.

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, neemt u dan contact op met uw relatiebeheerder via e-mail of 072-5410777.


 1. 11 december 2017 Dwayne van Zandwijk

  Zesde generatie Polo is geen kleintje meer!

  De nieuwe Volkswagen Polo is een stuk groter dan zijn voorganger en begint steeds meer op zijn broer de Golf te lijken. Wat zijn nu de verschillen?

 2. 5 december 2017 Lison van Tol-van Langen

  Top 10 meest betrouwbare auto's 2017

  In de 2017-editie van het grote betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond komen opnieuw Aziatische auto's als beste uit de bus.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1426 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief