Voor onze klanten: uw fiscaal overzicht

7 januari 2015 Lison van Tol-van Langen

Zoals elk jaar verzorgt LeaseVisie voor u de overzichten die behorend zijn voor de fiscaliteiten.

Zoals elk jaar verzorgt LeaseVisie voor u de overzichten die behorend zijn voor de fiscaliteiten. LeaseVisie stelt deze overzichten online ter beschikking op de digitale portal van LeaseVisie: I-Wise. Middels deze link komt u direct op onze portal terecht: Klik hier. Uw inloggegevens voor deze portal heeft u ontvangen ten behoeve van de invoer van de kilometerstanden, dan wel bij aanvang van uw relatie met LeaseVisie.


Middels onderstaande handleiding kunt u het door u gewenste overzicht met betrekking tot de fiscaliteiten opvragen.

 1. Klik op Start-Algemeen-Overzichten.
 2. Links bovenin ziet u Lease met een pull down menu.
 3. Klik op Lease. Klik op Overzicht bijtelling met BTW privé correctie, vervolgens wordt er gevraagd om een jaartal in te voeren. Voer hier het door u gewenste jaar in. Het gewenste bijtellingsoverzicht komt naar voren.


Het is mogelijk om het gepresenteerde overzicht uit te printen. Via de button Export. Onder de button zit een pull down menu waarmee het overzicht in een door u gewenste extensie kunt converteren. Vervolgens kunt u het beschikbare overzicht naar u een door u gewenst formaat printen.

Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, neemt u dan contact op met uw relatiebeheerder via e-mail of 072-5410777.


 1. 18 augustus 2017 Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen/ Veilig Verkeer Nederland

  Ontspannen rijden helpt de verkeersveiligheid na de schoolvakantie

  Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? En vindt u het ook ieder jaar weer een uitdaging om het ontspannen gevoel vast te houden? Door dit te doen, doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

 2. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

  Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

  Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

 3. 19 juli 2017 Annelies van Heest

  Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

  Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief