Wie komt er koffie drinken met Dwayne?

3 november 2016 Dwayne van Zandwijk

Mijn naam is Dwayne van Zandwijk. Sinds half oktober ben ik werkzaam bij Leasevisie als leaseadviseur new business.

Even voorstellen

Mijn naam is Dwayne van Zandwijk. Sinds half oktober ben ik werkzaam bij Leasevisie als leaseadviseur new business. Dit betekent dat ik actief bezig ben om bedrijven bekend te maken met de mogelijkheden die Leasevisie kan bieden. Op deze manier heb ik met veel mensen en bedrijven contact, iets wat ik erg leuk vind.

Sportief

Waar ik nog meer veel energie uit haal, is sporten. Zo heb ik van mijn 14de tot 22ste in het Nederlands bowling team gespeeld. Hiermee heb ik verschillende interlands, EK’s en WK’s gespeeld. Omdat je op je hoogtepunt moet stoppen, bowl ik nu alleen nog recreatief. Momenteel sport ik in de sportschool, tennis veel en woon sinds kort samen met mijn vriendin.

Wil je meer van mij weten? Ik drink graag een kop koffie met je!

Liever even bellen (072-5410777) of connecten op LinkedIn? Dat kan ook!


Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 6 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief