Wie komt er koffie drinken met Dwayne?

3 november 2016 Dwayne van Zandwijk

Mijn naam is Dwayne van Zandwijk. Sinds half oktober ben ik werkzaam bij Leasevisie als leaseadviseur new business.

Even voorstellen

Mijn naam is Dwayne van Zandwijk. Sinds half oktober ben ik werkzaam bij Leasevisie als leaseadviseur new business. Dit betekent dat ik actief bezig ben om bedrijven bekend te maken met de mogelijkheden die Leasevisie kan bieden. Op deze manier heb ik met veel mensen en bedrijven contact, iets wat ik erg leuk vind.

Sportief

Waar ik nog meer veel energie uit haal, is sporten. Zo heb ik van mijn 14de tot 22ste in het Nederlands bowling team gespeeld. Hiermee heb ik verschillende interlands, EK’s en WK’s gespeeld. Omdat je op je hoogtepunt moet stoppen, bowl ik nu alleen nog recreatief. Momenteel sport ik in de sportschool, tennis veel en woon sinds kort samen met mijn vriendin.

Wil je meer van mij weten? Ik drink graag een kop koffie met je!

Liever even bellen (072-5410777) of connecten op LinkedIn? Dat kan ook!


 1. 18 augustus 2017 Vereniging van Nederlandse autoleasemaatschappijen/ Veilig Verkeer Nederland

  Ontspannen rijden helpt de verkeersveiligheid na de schoolvakantie

  Heeft u een ontspannen zomervakantie gehad? En vindt u het ook ieder jaar weer een uitdaging om het ontspannen gevoel vast te houden? Door dit te doen, doet u niet alleen uzelf een plezier, maar ook uw medeweggebruikers. Ontspannen deelnemen aan het verkeer zorgt namelijk voor een betere verkeersveiligheid.

 2. 4 augustus 2017 Frank Binkhorst & Laurens Noortman

  Vlog: Gaat de XC60 de boot in?

  Scepticus Laurens en naaste collega Frank geven hun ongezouten mening over de nieuwe Volvo XC60.

 3. 19 juli 2017 Annelies van Heest

  Vlog: Annelies toont u Rotterdam en de nieuwe Volkswagen Arteon!

  Het lijkt een 2.0 versie van zijn broer Volkswagen Passat, met een sportievere grille en opvallendere achterkant. De Arteon wordt geprezen om zijn luxe en sportiviteit en schijnt voor op te lopen in assistentiesystemen. Daar willen wij meer van weten.

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief. 1096 geïnteresseerden gingen u voor!

Aanmelden nieuwsbrief