Privacybeleid

Bescherming persoonsgegevens

Lease Visie B.V.* (hierna; Leasevisie) is ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten.  Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Leasevisie houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. 

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is de Lease Visie B.V. te Heerhugowaard. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens is de verwerking aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens, gevestigd te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens

Leasevisie legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast wanneer u diensten en/of producten van Leasevisie afneemt of anderszins contact heeft met Leasevisie. Leasevisie gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van overeenkomsten, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om klanten/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. Hierbij tracht Leasevisierekening te houden met voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over nieuwe producten en diensten en/of u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mailadres wilt intrekken, kunt u een e-mail sturen naar: [email protected] 

Klikgedrag

Op de websites van Leasevisie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de websites te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Leasevisie haar dienstverlening aan u verder optimaliseren. 

Cookies

Tijdens een bezoek aan deze site kunnen cookies op uw systeem geplaatst worden. Hiermee kan Leasevisie bezoekgegevens verzamelen en terugkerende bezoekers herkennen. Met behulp van deze gegevens is de Leasevisie in staat de site af te stemmen op de wensen en voorkeuren van haar bezoekers. Indien u niet wilt dat wij cookies op uw systeem plaatsen dient u in uw browser "cookies uitschakelen" in te stellen. Indien u de cookies accepteert dan zullen deze gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u tussentijds uw cookies verwijdert. Het uitschakelen van cookies kan het gebruik van onze website en diensten beperken. 

Andere sites

Op de sites van Leasevisie treft u links aan naar andere sites. Leasevisie kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de/het privacyverklaring/privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt. 

Wijzigingen

Leasevisie behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig het privacy statement voor het privacybeleid van Leasevisie.
 

Wilt u persoonlijk advies?
Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op