Waarom kiezen voor Leasevisie? Omdat u bij ons zelf achter het stuur zit

Waarom zou u precies voor Leasevisie kiezen? Omdat wij u een service bieden die uniek is en helemaal afgestemd op u, de klant. Ontdek hier redenen waarom u met Leasevisie een uitstekende keuze maakt.

 1. 1. Persoonlijk

  Wanneer u een auto kiest, wilt u deze goed leren kennen. Bij Leasevisie doen wij dat ook met onze klant. Met u dus. Daarom staat steeds dezelfde contactpersoon tot uw dienst. Wij leren u door en door kennen, peilen continu uw wensen en leveren zo perfect maatwerk. Veranderen uw behoeften? Vraagt dat om een aanpassing van uw contract? Wij veranderen met u mee. Want ons doel is een langdurige relatie met u als klant. En dat lukt alleen als u meer dan tevreden bent.

 2. 2. Deskundig

  Bij Leasevisie werkt het hele team samen om u in startpositie de weg op te helpen. Zij kennen als geen ander het reilen en zeilen binnen de branche. Elke medewerker is dan ook gecertificeerd en gediplomeerd vanuit de leasewereld, en spijkert deze kennis continu bij. Zodat u steeds verzekerd bent van deskundig advies.

 3. 3. Dynamisch

  Een goede chauffeur anticipeert dynamisch op het verkeer. Zo werkt Leasevisie ook. Op uw vraag geven wij gas of remmen wij af. Maar daarnaast – en dat maakt onze aanpak zo uniek – adviseren wij u ook proactief over mogelijkheden en voordelen voor u. Wijzigen de regels op het vlak van mobiliteit en leasing? Dan zoeken wij naar kansen voor uw situatie en stemmen onze werkwijze daarop af.

5 redenen om voor Leasevisie te kiezen

 1. 1.
  Een hecht team van deskundige leasespecialisten.
 2. 2.
  Vast contactpersoon, u legt uw verhaal maar één keer uit.
 3. 3.
  Concurrerende leasetarieven; de beste kwaliteit voor de beste prijs.
 4. 4.
  Proactief beheer van uw wagenpark.
 5. 5.
  Onze dienstverlening draait om u.

Onze klanten geven ons een:

8,4
Op basis van 223 beoordelingen

Wilt u persoonlijk advies?
Bel dan direct en vrijblijvend 088 - 28 28 400

Neem contact op